Møbelsnekker

Soverom

Å sove godt, gjør oss godt, og veien til et godt sovehjerte starter på soverommet. Det er en drøm å kunne skape sin egen unike atmosfære på soveværelse. Våre møbelsnekkere gjør dine drømmer til virkelighet! Gjennom tidløst design, unikt tilpassede løsninger, materialer av høy kvalitet og funksjonelt oppsett – skreddersyr vi alt ned til detaljnivå!

Soveromsinnredning

Personlige interiørløsninger

Sett prikken over i’en på soverommet, og skap et sømløst interiør med et personlig preg. Vi tilpasser overflater, detaljer og farger etter deg og ditt unike ønske. Sluttresultatet blir et profesjonelt utformet soveromsmøblement av høy kvalitet.

Vi leverer både enkelt møbler og full innredning til ditt soverom:

Ingen rom er like! Våre møbelsnekkere har lang erfaring med å skape unike og kreative løsninger, helt fra bunnen av:
  • Skreddersydd etter dine eksakte mål og ønsker.
  • Smarte og integrerte løsninger.
  • Sømløse overganger for større romfølelse.
  • Effektive oppbevaringsløsninger.

Det er ikke alltid standardløsninger holder mål, for å gi deg de beste løsningene for akkurat ditt hjem. Spesiallagde løsninger gir uendelige muligheter, og fantastisk funksjonalitet.
  • Gratis befaring. 
  • Idéutvikling, utarbeidelse av tekniske tegninger og visualisering. 
  • Arbeid etter strenge kvalitetskrav, presis og sikker installasjon. 
  • Vakkert, solid og funksjonelt sluttresultat.

Få et rom du kan drømme deg bort i!

Kontakt oss
Soverom

Hvorfor velge oss?

Luxera består av et lite team med spesialister, som brenner for faget. Våre håndverkere er ryddige, kreative, og ikke minst dyktige.

Våre kunder står i fokus gjennom hele prosessen. Vi fører tett dialog, og sørger for at vi sammen finner de mest optimale løsningene. Vår drøm er å sette din til virkelighet!

Hos oss møter du fagutdannede håndverkere med lang erfaring. Vi leverer skreddersydde løsninger til ditt hjem, og jobber etter svært strenge kvalitetskrav for å levere kundens drømmeprodukt gang på gang!

Håndverkere er kanskje ikke mest kjent for å være flittige på tastaturet. Det er først de seneste årene at Luxera har lagt økt fokus på nett, men takket være våre kunder som har videreformidlet så mange gode ord om oss, har vi vært i full sving med nye oppdrag hele veien. Nå gleder vi oss over å nå ut til enda fler, og ser frem til å høre om ditt neste prosjekt!

Luxera

Unikt, moderne og stedstilpasset

Gratis konsultasjon

Kreative løsninger

Kvalitet i alle ledd

Andre rom

Luxera

Sjekk også ut