Baderom

Vi leverer ditt drømmebad – helt skreddersydd

Hvilken følelse ønkser du å få når du trer inn på badet? Er det en følelse av å tre inn i et spa eller en hotellsuite? En følelse av eleganse, moderne lekenhet eller klassisk minimalisme?

Badet er et av husets viktigste og kanskje mest komplekse rom. Det er mange elementer som må tas i betrakting; Design, funksjonalitet, sikkerhet og ikke minst kvalitet. Vi stiller som din baderomsekspert og sparringspartner, slik at du får en skreddersydd baderomsinnredning tilpasset akkurat dine ønsker og behov! 

møbelsnekker bad
Ekte håndverk

Skreddersydd baderomsinnredning 

Valg av baderomsinnredning er et viktig element under oppussing av bad. I noen tilfeller har man mer plass enn det man tror, det handler bare om å finne smarte løsninger. Sammen med våre møbelsnekkere kan du skreddersy baderomsinnredningen etter din smak og ditt bruksmønster – ingen familier er like, og alle har forskjellige behov. Alt av skap, hyller, skuffer og vasker lages på bestilling etter detaljmål. Med en skreddersydd baderomsinnredning får du alt fra design, oppbevaringsplass og funksjonalitet spesiallaget etter dine ønsker. 

For flere av oss er også vaskerom høyt på ønskelisten. Dersom du har et eget rom tilgjengelig for nettopp dette formålet, finnes det en rekke funksjonelle løsninger som kan gjøre hverdagen (og klesvasken) lekende lett! Dersom du har en mindre bolig, kan våre møbelsnekkere hjelpe deg med å kartlegge gode løsninger for vaskerom på badet!

Sett ditt eget preg på et vidt spekter av design, fargevalg og materialer.
  • Oppbevaringsplass og funksjonalitet etter ditt ønske.
  • Plassutnyttelse i vakkert design.
  • Harmonisk og unik badromsinnredning.

Drømmer du om et vaskerom? Vi tilbyr skreddersydde løsninger for en mer praktisk hverdag.
  • Skreddersydd innredning etter ønskede mål og design.
  • Optimal oppbevaring i skuffer og skap.
  • Kvalitet kombinert med funksjon.

Våre møbelsnekkere har lang erfaring og bred kompetanse innen skreddersydd baderomsinnredning, for deg og din bolig!
  • Gratis befaring.
  • Skreddersydde løsninger etter dine behov og ønsker.
  • Personlig rådgivning av dyktige fagfolk.
  • Trygg og sikker installasjon.

Bestill en kostnadsfri befaring

Kontakt oss
Baderom

Hvorfor velge oss?

Luxera består av et lite team med spesialister, som brenner for faget. Våre håndverkere er ryddige, kreative, og ikke minst dyktige.

Våre kunder står i fokus gjennom hele prosessen. Vi fører tett dialog, og sørger for at vi sammen finner de mest optimale løsningene. Vår drøm er å sette din til virkelighet!

Hos oss møter du fagutdannede håndverkere med lang erfaring. Vi leverer skreddersydde løsninger til ditt hjem, og jobber etter svært strenge kvalitetskrav for å levere kundens drømmeprodukt gang på gang!

Håndverkere er kanskje ikke mest kjent for å være flittige på tastaturet. Det er først de seneste årene at Luxera har lagt økt fokus på nett, men takket være våre kunder som har videreformidlet så mange gode ord om oss, har vi vært i full sving med nye oppdrag hele veien. Nå gleder vi oss over å nå ut til enda fler, og ser frem til å høre om ditt neste prosjekt!

Bad & Våtrom

Unikt, moderne og stedstilpasset

Gratis konsultasjon

Kreative løsninger

Kvalitet i alle ledd

Andre rom

Luxera

Sjekk også ut