Spesiallaget

Glass & Speil

Ønsker du tidløse, moderne og unike løsninger, tilpasset og designet etter dine behov og visjoner? Glass og speil er elementer vi ser mye av i moderne interiørløsninger. Glass slipper inn gjennomgående lys, mens speil setter et eksklusivt preg på boligen din. Disse elementene øker romfølelsen og gir en harmonisk atmosfære i hjemmet ditt. Vi produserer og monterer spesiallagde produkter av glass og speil, tilpasset ditt hjem. Fortell oss din visjon, så gjør vi den til en realitet!

glassvegg
Ekte håndverk

De beste løsningene innen glass og speil

Med lang erfaring innen håndverk og håndtering av glass – gjør vi alt fra små og lette, til store og mer omfattende prosjekter. Vi garanterer et solid resultat av høy kvalitet, både overfor bedrift og privatmarkedet. Våre fagfolk skaper dekorative miljøer med glass, og har bred kompetanse når det kommer til å gi glasset form, farge og styrke. Glass kan brukes til så mangt, og det som er så fantastisk med dette materialet er at det er holdbart og nesten helt vedlikeholdsfritt. Vi er opptatt av å levere et sluttresultat med sterk identitet og lang levetid, samt skreddersy alle løsninger basert på kundenes behov.

Med spesialdesignede glassprodukter, vil du få en unik og personlig bolig. Glasselementer i hjemmet er en interiørfavoritt i mange norske hjem. Vi tilbyr en rekke glassprodukter til innendørs bruk: 
  • Interiørglass og speil.
  • Skyvedører i glass.
  • Glassvegger.
  • Dusjvegg & Dusjdør i glass.
  • Glassrekkverk.

Med glass og god isolasjon kan du nyte hage og balkong hele året. Flotte og funksjonelle glassrekkverk gjør også at du kan skape en lun og innbydende atmosfære med enkle grep. Mulighetene er mange, og vi skreddersyr ned til detaljnivå. Velg mellom:
  • Vindskjerming av glass.
  • Glassrekkverk.
  • Glasstak.

Luxera’s fagfolk har lang og bred erfaring med oppdrag knyttet til bedriftsmarkedet. Vi bistår deg og din bedrift med å kartlegge, utarbeide og implementere profesjonelle løsninger.
  • Glassrekkverk.
  • Interiørløsninger.

Oppfyll dine spesialmål, former og løsninger

Kontakt oss
Glass og speil

Hvorfor velge oss?

Luxera består av et lite team med spesialister, som brenner for faget. Våre håndverkere er ryddige, kreative, og ikke minst dyktige.

Våre kunder står i fokus gjennom hele prosessen. Vi fører tett dialog, og sørger for at vi sammen finner de mest optimale løsningene. Vår drøm er å sette din til virkelighet!

Hos oss møter du fagutdannede håndverkere med lang erfaring. Vi leverer skreddersydde løsninger til ditt hjem, og jobber etter svært strenge kvalitetskrav for å levere kundens drømmeprodukt gang på gang!

Håndverkere er kanskje ikke mest kjent for å være flittige på tastaturet. Det er først de seneste årene at Luxera har lagt økt fokus på nett, men takket være våre kunder som har videreformidlet så mange gode ord om oss, har vi vært i full sving med nye oppdrag hele veien. Nå gleder vi oss over å nå ut til enda fler, og ser frem til å høre om ditt neste prosjekt!

Glassprodukter

Unike, moderne og stedstilpassede kjøkken

Gratis konsultasjon

Kreative løsninger

Kvalitet i alle ledd

Andre rom