Kjøkken

Ditt eget designerkjøkken

Et kjøkken er et sosialt rom i det moderne hjem, et viktig samlingspunkt for familie og venner. Vi i Luxera er opptatt av å finne løsninger som gjør kjøkkenet funksjonelt, estetisk og sosialt. Få et skreddersydd kjøkken, tilpasset deg og dine behov!

Ekte håndverk

Hvorfor velge et skreddersydd kjøkken?

Forutenom design, er plassutnyttelse gjerne hovedårsaken til at mange velger et spesialkjøkken. Modulkjøkken lages etter standardmål, hvilket gjør det nærmest umulig å oppnå maksimal plassutnyttelse. Når du bestiller et kjøkken hos oss, tar vi grundige mål, som sørger for at kjøkkenet ditt sklir rett inn i ditt hjem og gir deg best mulig utnyttelse av hver eneste millimeter!

Vi jobber med en rekke ulike materialer, som gir våre kunder muligheten til å skape sitt unike uttrykk på deres skreddersydde kjøkken.
  • Materialer av høyeste kvalitet
  • Gjennomtenkt design for et estetisk helhetsinntrykk
  • Stort utvalg, og mulighet til å kombinere en rekke ulike materialer

Det er viktig at kjøkkenet oppleves som funksjonelt. Vi sørger for praktisk plassering av skuffer, skap, hyller, hvitevarer og flater. Fordelene med et skreddersydd kjøkken:
  • Optimal plassering og utforming
  • Hele innredningen lages etter spesialmål
  • Slitesterkt og egnet materiale for lang levetid

Et godt kjøkken oppleves harmonisk, sosialt og funksjonelt, både for husets kokk og dens heldige gjester.
  • Vekker lysten til å kokkelere
  • God arbeidsflyt og nok benkeplass
  • Et sosialt samlingspunkt for nære og kjære

Kom i gang med ditt drømmekjøkken

Kontakt oss
Kjøkken

Hvorfor velge oss?

Luxera består av et lite team med spesialister, som brenner for faget. Våre håndverkere er ryddige, kreative, og ikke minst dyktige.

Våre kunder står i fokus gjennom hele prosessen. Vi fører tett dialog, og sørger for at vi sammen finner de mest optimale løsningene. Vår drøm er å sette din til virkelighet!

Hos oss møter du fagutdannede håndverkere med lang erfaring. Vi leverer skreddersydde løsninger til ditt hjem, og jobber etter svært strenge kvalitetskrav for å levere kundens drømmeprodukt gang på gang!

Håndverkere er kanskje ikke mest kjent for å være flittige på tastaturet. Det er først de seneste årene at Luxera har lagt økt fokus på nett, men takket være våre kunder som har videreformidlet så mange gode ord om oss, har vi vært i full sving med nye oppdrag hele veien. Nå gleder vi oss over å nå ut til enda fler, og ser frem til å høre om ditt neste prosjekt!
Ditt drømmekjøkken

Unikt, moderne og stedstilpasset

Gratis konsultasjon

Kreative løsninger

Kvalitet i alle ledd

Andre rom

Luxera

Sjekk også ut